1453 Osmanlı Bayilik Veriyor mu, Franchising Şartları Nelerdir?

1453 osmanlı bayilik

1453 Osmanlı bayilik vermekte olup, başvuruları web sitesinde yer alan başvuru formu üzerinden almaktadır.

Marka1453 Osmanlı
Hizmet verdiği sektörGıda
Merkez ülkeTürkiye
İl İlçeİzmir / Karşıyaka
Kuruluş yılı
Mevcut şube sayısı
Merkeze ait şube sayısı
Son 1 yılda açılan şube sayısı
Minimum yatırım bütçesi
Ortalama kâr oranı
Kârdan alınan pay
Personel eğitimi veriliyor mu?
Yatırımcı eğitimi veriliyor mu?

1453 Osmanlı Bayiliği İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

1453 Osmanlı kendi resmi web sitesi üzerinden başvuruları kabul etmektedir. 1453 Osmanlı bayilik başvurusu için https://1453osmanli.com/franchise-basvuru-formu bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. Sayfada açılacak olan formu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak, 1453 Osmanlı için bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

FRANCHISING

NEDEN 1453 OSMANLI TERCİH SEBEBİ OLMALI?

1453 Osmanlı; gıda sektörünün önemli markalarının deneyimli kurucularının bir araya gelerek kurmuş olduğu bir markadır. Bizim için en önemli kıstas işine aşkla bağlı tutkulu insanların ortak sinerjisiyle yatırımcılarını, bu çok özel kadroyla yükseltmektir. Hammadde ve ürünlerimizin tamamını kalitesinden hiçbir taviz vermeden son derece uygun fiyatlarla temin ediyoruz. Böylece yatırımcılarımızın çok ciddi oranlarda alırken de satarken de kar etmesini sağlıyoruz. Bizler “1453” markası olarak sektördeki tüm gelişmeleri takip ediyor ve hatta ona yön veriyoruz. Bu sebeple sektörün sürdürülebilir karlılığı konusunda fikir ve söz sahibiyiz.

ŞUBENİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ NASIL OLMALIDIR?

Cadde üzerinde (taşıt ve yaya trafiğine uygun ana caddelerde), Kalabalık yürüyüş alanları üzerinde veya AVM’lerde, Otopark kolaylığı olan, Tercihen bahçe ya da teraslı, Cephesi en az 7 – 10 m2, Gerekli izinlerin alınmasında engel teşkil etmeyen yerler, Mimari konseptimize-projemize standartlarımıza uygun mekanlar.

YURTDIŞI OPERASYON

Özellikle Osmanlı’nın hüküm sürdüğü topraklardaki şubeleşme ile yakinen ilgilenmekteyiz. Hemen her bölge hakkında gerek pazar, gerek ise bölgenin tüketim alışkanlıkları hakkında istihbaratımız ve belirli seviyede bilgimiz var. Lakin planlanan bu yatırımlar evvelinde daha temkinli ve profesyonel ilerlemek niyetindeyiz. Her iki tarafın birbirleri imkanlarını doğru anlamaları ve bu işbirliği neticesinde en verimli sonucu almak üzere arayışında olduğumuz firmanın karakteristiği bizler için çok önemli.

1453 Osmanlı Hakkında

Şehzadeler Kenti Manisa’dan yola çıkarak, Türk Mutfağının lezzetini önce tüm Türkiye ardından Dünya ile buluşturmayı kendisine ilke edinen 1453 Osmanlı, kısa sürede büyüyen ailesi ile birlikte bu hedefini gerçekleştirmeye devam etmektedir. Osmanlı’nın büyüleyici konseptini günümüzün koşullarına uygun bir hale getirerek, geleneksellikle modernizmi çağdaş bir çatı altında harmanlayan 1453 Osmanlı, kültürün gücünü mutfakta en doğru şekilde kullanarak misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatmaktadır. 1453 Osmanlı Dünya’ya ve Türkiye’ye köklerinden gelen lezzeti 21. Yüzyıla uygun bir biçimde sunarken, her geçen gün artan şube sayısıyla markanın köklerini de sağlamlaştırmakta ve geleceğe sağlam adımlar atarak büyümeye devam etmektedir.

12 YILLIK BİLGİ VE TECRÜBE

1453 Osmanlı, sektördeki önemli markaların deneyimli kurucuları tarafından tutku ile yaratılmıştır. Deneyimli operasyon ekibimiz yapmış oldukları şube ziyaretleri ile tüm ihtiyaçlara anında çözüm bulmaktadır. Eğitim departmanımız sürekli gelişen ürün yelpazemizi ve hizmet kalitemizi en iyi şekilde yönetip tüm çalışma arkadaşlarımıza bu bilgileri aktarmak için omuz omuza çalışmaktadır. Ürünlerimizin tamamı belgeli, güvenilir, tesis kalitesi yüksek, ülkemiz ve Dünya standartlarına uygun üretim yapan iş ortaklarımızdan sağlanmaktadır. Bağımsız bir şirket tarafından aldığımız ‘’Gizli Müşteri’’ hizmeti ile ürün ve hizmet kalitemizi sürekli olarak üst seviyede tutmak için raporlamalar yapmaktayız.

KURULUŞ HİKAYESİ

Biz hizmet yolculuğumuza, Şehzadeler Kenti olan Manisa’da başladık. Osmanlı’nın ihtişamlı atmosferini bünyemizde tutup aynı zamanda modern bir ortam oluşturarak misafirlerimize hoş deneyimler, güzel lezzetler sunduk. İşletmemiz, zaman içinde gördüğü ilgi sayesinde Türkiye’ye açılma fırsatı buldu ve adım adım büyümeye başladı. Şimdi ise göze, gönüllere ve en önemlisi de damaklara hitap ederek başarıyla büyümeye devam ediyoruz.